Wijsheid Kaarten

Met veel plezier introduceren wij onze Wijsheid Kaarten.

De afgelopen jaren hebben de spirituele gidsen van mij en mijn collega Anja Stigter ons veel berichten gestuurd, die de basis werden van deze Wijsheid kaarten en het bijbehorende boekje. Ze zijn speciaal bedoeld voor jou om te groeien in bewustzijn en daardoor vitaler in het leven te staan.

Deze inspirerende kaarten zijn bedoeld om jouw potentie te versterken. 

Revitaliseer jezelf!

De revitaliserende boodschappen, vermeld op de 69 kaarten en in deze gids, zetten je op een weg naar heling. De berichten helpen je om jouw creatieve bewustzijn te begrijpen. Ze onthullen verborgen blokkades, die jouw levensenergie beïnvloeden. De kaarten bieden duidelijkheid en geven inzicht om je te ondersteunen bij jouw dagelijkse problemen en uitdagingen.

De afbeelding van een gestileerd oog op de kaarten is bewust gekozen. Het gezegde ‘ogen zijn de spiegels van de ziel’ is een ieder welbekend. Het getal 69 is een uitvergroting van het harmonische symbool voor Yin en Yang. De 6 staat symbool voor de (energetische) uitwaartse beweging en de 9 voor de inwaartse.

De vragen en antwoorden geven inzicht in hetgeen zich afspeelt in jouw buiten- en binnenwereld.

De kaarten geven je toegang tot jouw innerlijke wijsheid en ondersteunen zo de vergroting van jouw helende kracht.

Dus: Ben je er klaar voor om je te verbinden met jouw innerlijke zelf en je af te stemmen op jouw potentieel om te revitaliseren?

Ben je bereid wakker te worden en jezelf vanuit een ander perspectief te zien?

Koop dan een set van deze kaarten.

Ze zijn prachtig vormgegeven en ze worden geleverd in een stevig kartonnen doosje.

Kosten: 25 euro+ 4,95euro verzendkosten

Ze zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar info@energie-en-balans.nl.