José

Na de middelbare school heb ik medische biologie gestudeerd. Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij de vakgroep moleculaire genetica heb ik er voor gekozen te stoppen met werken om onze drie kinderen alle aandacht te geven zowel thuis als op school. Toen een van de kinderen een, door de reguliere geneeskunst, onverklaarbare vermoeidheid opliep, kwam ik in aanraking met kinesiologie. Deze methode hielp hem er weer helemaal bovenop en wekte mijn nieuwsgierigheid. Ik heb de vier Touch for Health cursussen gevolgd en daar hoorde ik van de Spiritual Response Therapy. Een prachtige methode ontwikkeld door Robert Dezler om de ziel te zuiveren van belastende programma’s.

Ik merkte dat het helpen van andere mensen met deze therapieën mij veel voldoening gaf en dat het ook daadwerkelijk wat toevoegt aan de reguliere geneeskunst (toevoegen niet vervangen). Na nog een aantal cursussen (Spiritual Restructering, Emotional Freedom Technique en Reiki) heb ik de cursussen Transforming Scan Healing (tegenwoordig Jassentechniek-healing genoemd) en Jassentechniek gevolgd.

Alles is energie en het loslaten van belastende energie geeft een bevrijd zelfbewust gevoel. Je voelt je weer helemaal in je eigen kracht staan.

Door een combinatie van de verschillende therapieën is het mogelijk ook het fysieke lichaam te ondersteunen. Je krijgt je energie terug en voelt je in balans.

Mijn motto is: Grijp die kans, kom in balans